JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval
Начало Статии Какъв и колко алкохол е полезен
КАКЪВ И КОЛКО АЛКОХОЛ Е ПОЛЕЗЕН Wink

Първо да се уточни че това е за качествен алкохол.Червеното сухо вино е добър антиоксидант. То забавя процеса на стареене, както и образуването на холестеролни плаки.Освен това почиства кръвоносните съдове и изхвърля свободни радикали.А сега за количетвото. Допустимия здравословен минимум е 150 грама.Най-добре е да пиете вино през обедните часове, но не заедно с яденето. Идеалния вариянт е чаша вино между първото и второто ястие, но не на празен стомах. За разлика от червеното бяллото вино е приятно на вкус , но не притежава изразени полезни свойства.

Водката и ракията са средства за пренасяна на полезните вещества от лекарствените растения в организма. С нейна помощ те се усвояват по-бързо. Не напразно спирта е основен компонент на всички лечебни настройки. Същото важи и за козметичната промишленост.Водката и качествената ракия , оказват съдоразширяващо действие.

Ако иксте да живеете здравословно, въобще не трябва да се говори за здравословна доза ракия или водка. Ако обаче искате да знаете колко да поемете без да се напиете за всички хора е индивидуално.

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови


Моля подредете картинката-пъзел

Warning: Creating default object from empty value in /home/margarit/www/www/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Брой прегледи на съдържанието : 155011