JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval
Начало За нас

Добре дошли в светът на МАРГАРИТ ЕООД!

Маргарит ЕООД се занимава с доставка на вина и спиртни напитки и е създадена през 1994 година. След дългата ни работа и постоянни отношения с чуждестранните и български партньори ние от Маргарит ЕООД решихме да разширим дейността си и в областта на разносната търговия , доставяйки ги директно и напълно безплатно до вашия хотел, ресторант, магазин или дори заведение за бързо хранене. Разбирането на нуждите на клиента и задоволяването им е ключът към успеха в днешния ден.Ние знаем колко е важна точността, коректността, добрите цени и качеството на стоката за нашите клиенти - за това ние винаги работим в тясни отношения с тях, създавайки една коректна среда на работа на максимално ниски цени, която да работи положително и да дава възможно най-добри резултати в полза на нашите клиенти, а съответно и на нас. Ценовата политика на Маргарит ЕООД е достатъчно гъвкава за да задоволи и най-капризният клиент. Потърсете ни и заедно ще изготвим моделът на работа, който да подхожда най-добре на вашият бизнес.

МАРГАРИТ ЕООД поддържа складови бази във възловите търговски центрове в гр.София - бул. проф. Цветан Лазаров 13 (Булгарплод - Слатина) и ул .Владайска река 4 (Зимница).

Компанията е дистрибутор на: българските Домейн Бойар, Винпром Карнобат, Винпром Пещера АД, Винарна „Черноморско злато“ (Поморие и Бургас), Винпром Русе, Изба Ловико Сухиндол, Винпром Хасково (Стамболово), Вини Сливен, Изба Дамяница, Санта Сара, Телиш, Винекс Славянци, Винарска изба Castra Rubra и чуждестранни вина от Испания , Гърция, Австрия , Германия , Португалия , Австралия , Нова Зеландия, Аржентина , Чили , Южна Африка .


 

Warning: Creating default object from empty value in /home/margarit/www/www/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Брой прегледи на съдържанието : 159739